perjantai 16. tammikuuta 2015

Unelmista totta


On oltava haaveita, päämääriä ja unelmia, päästäkseen elämässä eteenpäin. Se että uskaltaa lähteä tavoittelemaan niitä ja valmistautuu tekemään töitä niiden saavuttamiseksi, vaatii rohkeutta, päättäväisyyttä, taistelutahtoa... ja ehkä myös pienen ripauksen hulluutta. 


Oma blogi on ollut itselleni unelma, josta olen haaveksinut iät ja ajat, mutten ole aiemmin uskaltaunut tarttumaan tätä härkää sarvista. Nyt sen kuitenkin tein. Liekö syynä "Uusi vuosi, uudet kujeet?" Vai pääsikö "new year, new me"-kärpänen puraisemaan? Tai sitten vain tulin siihen tulokseen, ettei kärpäsestä tarvitse tehdä härkästä.


Kuka minä sitten olen? Olen 16-vuotias, enemmän tai vähemmän elämäniloa pursuava tytöntyllerö. Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin Sibelius-lukiossa musiikkilinjalla. Kouluajan ulkopuolella löydän usein itseni vinguttelemasta viulua, pimputtelemasta pianoa, opettelemassa huilunsoiton alkeita, koirani kanssa lenkkipolulta, kuntosalilta tai valmentamasta pieniä telinevoimistelijanalkuja.

Musiikki on aina ollut lähellä sydäntä, mutta varsinkin viime vuosina olen löytänyt todellisen motivaation myös liikkumiseen ja muuhun kehon hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Viime syksynä aloitin tankotanssin ja olen täysin hurahtanut tähän tehokkaaseen kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiokykyä kehittävään lajiin.

En oikein osaa olla tyhjän panttina, vaan vähäisellä vapaa-ajallani tykkään keksiä milloin mitäkin puuhasteltavaa aina käsitöistä leipomiseen ja kavereiden kanssa oleiluun, joista tuoreimpana tempauksena syntyi tämä blogi. Aika näyttää mitä tästä bloginpoikasesta oikein kuoriutuu.

Blogin nimen, oman uudenvuodenlupaukseni, siivittämänä haluan kaikkien uskaltavan elää hetkessä, tarttua tilaisuuteen ja taistelevan itselleen tärkeiden asioiden puolesta.

Uskaltakaa jahdata unelmianne.

-Sanna-Mari



5 kommenttia:

  1. Oii ihana blogi ja ihania kuvia ja ihana nimi! Ja ihana kannustuspuhe näillä mennään! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Anna! Kiva saada positiivista palautetta kun ei ollut ihan pieni kynnys julkaista tätä kaiken kansan nähtäväksi :D.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista