lauantai 24. tammikuuta 2015

Takaisin pikkulauantaihin

Keskiviikkona oli hyvä päivä. Aamuisesta stressipakkaamisesta selvittyäni lähdin raahautumaan bussipysäkille viulun, huilun, tietokoneen, meikkipussien, kahden päivän koulukirjojen ja vaihtovaatepinkan kanssa kohti koulua ja sinfoniaorkesterin ah niin ihania aamureenejä. Koulupäivän jälkeen pidettiin kaveriporukalla meikkaussessio, josta nälkä johdatti minut Vapianoon syömään yhdessä tämän ihanuuden kanssa.


Vatsat täysinä lähdimme lyllertämään kohti alennusmyyntejä, josta tällä kertaa tarttui mukaan nämä syötävän suloiset iPhone kuoret:


Ja vihdoin päästiin illan kohokohtaan, legendaariseen KSB:hen eli Kolmen Suuren Bileisiin Helsingin Glooriaan. Livemusiikkia, mahtavia ihmisiä, vanhoja ja uusia tuttavuuksia, taidetta... Rakkautta <3




Seuraava koulupäivä rämmittiin läpi 2,5 tunnin yöunilla, mutta tulipahan sekin lysti koettua. Nyt oikeana lauantaina sain maksetuksi viikolla kertyneitä univelkoja ja ai että miten nukkuminen voikaan olla joskus niin taivaallista! Mitään en kadu, päin astoin: olen taas monta kokemusta rikkaampi.

Kiitos Sibis, Kallio, Torkkeli ja vielä kerran Sibis❤️
(sekä Jannan mummi, joka otti meidät aamuyöksi huostaansa)

-Sanna-Mari




2 kommenttia:

  1. Oijoi noi bileet on varmaan ollu sika hienot! Ihania kuvia ja postaus ja edellisen treeni motivaatio kans! ❤️

    VastaaPoista
  2. Jep, oli kyllä muksat pippalot :9. Kiitos senkin ihanainen<3

    VastaaPoista